0720533377

Cana portelan Harlequin, Carte Curajul de a fi vulnerabil

127,90 lei

Cana portelan Harlequin, Carte Curajul de a fi vulnerabil

Stoc epuizat

Descriere

Cana portelan Harlequin, Carte Curajul de a fi vulnerabil

Cana portelan harlequin, Carte Curajul de a fi vulnerabil – Un cadou deosebit potrivit pentru o doamna sau domnisoara.

Poti solicita impachetarea cadoului. Viziteaza pagina noastra de instagram pentru a-ti face o idee despre modul in care noi obisnuim sa impachetam cadourile. Poti face aceste specificatii atunci cand plasezi comanda.

Daca nu esti hotarat/a, aici poti gasi mai multe idei.

Cana portelan Harlequin

Cana din portelan fin chinezesc, in cutie de carton cadou.

Capacitate: 390 ml.

Un design clasic si romantic cu detalii complexe si specific boem.

CHURCHILL este un brand cu o istorie de peste 200 ani, ce isi are inceputul in Stoke-on-Trent, Anglia, inima industriei de prelucrare a ceramicii englezesti.

 

Carte Curajul de a fi vulnerabil-Brene Brown

Aceasta nu este o carte despre victorie sau infrangere, ci despre curaj. Intr-o lume a lui „niciodata nu-i destul“, in care frica a devenit o a doua natura, vulnerabilitatea este subversiva. Incomoda. Ba, uneori, chiar periculoasa.

Dar daca facem un pas inapoi si ne privim situatia cu obiectivitate, vom descoperi ca nimic nu este mai dureros, mai incomod si mai periculos decat a ramane pe dinafara propriei vieti, gandindu-ne cum ar fi stat lucrurile daca am fi avut curajul să pasim in arena. Curajul de a fi vulnerabil propune o viziune noua si puternica despre ce inseamna a ne lasa vazuti. Si ne invata sa o facem, pas cu pas.

„Brene Brown scrie asa cum vorbeste –  cu intelepciune, ironie, candoare si cu o profunda omenie. Daca sunteti student, profesor, parinte, angajat sau pur si simplu un om viu care vrea sa-si traiasca viata pe deplin, ar trebui să cititi această carte.”  Sir Ken Robinson

„O carte minunata: imperios necesara, esentiala si amuzanta. N-am putut s-o las jos.” Seth Godin

„Cred ca lumea are nevoie de mai multi ghizi ca Brené, care sa ne arate calea catre lumea noastra interioara.” Maria Shriver

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.