0720533377

Cani din portelan „Flower Girl” Julie Dodsworth – set 4 buc

139,90 lei

Set 4 cani din portelan „Flower Girl” Julie Dodsworth

Stoc epuizat

Descriere

Set 4 cani din portelan „Flower Girl” Julie Dodsworth

Setul de 4 cani din portelan „Flower Girl” este foarte potrivit pentru a fi oferit cadou in diferite situatii sau cu diferite ocazii. Il poti darui unei familii, unui cuplu, unei tinere care urmeaza sa se mute singura sau cu prietenii, unui cuplu ca si cadou de nunta. Canile sunt din portelan fin si diferite 2 cate 2. Ele vin intr-o cutie de carton cu fereastra, cu acelasi imprimeu ca si canile. Sunt potrivite pentru cafea, dar si pentru lapte sau ceai.

Daca iti doresti sa faci o impresie deosebita, nu uita ca poti solicita impachetarea cadoului. Te invitam pe pagina noastra de instagram pentru a-ti face o idee despre modul in care noi obisnuim sa impachetam cadourile. Este una dintre activitatile noastre preferate si suntem foarte atente la detalii.  Nu uita sa ne spui cui doresti sa il oferi cadou. Ne ajuta sa putem alege hartia si accesoriile potrivite astfel incat darul tau sa aduca cat mai multa bucurie celor care il primesc. Poti face aceste specificatii atunci cand plasezi comanda.

Daca nu te poti hotarî sau vrei sa te mai uiti,  aici poti gasi mai multe idei.

Set cadou format din 4 cani din portelan in cutie cadou, colectia Julie Dodsworth.

  • Material: Portelan Fin
  • Dimensiune cana: 8.5 x 7.5 cm
  • Capacitate cana: 250 ml.

Se pot folosi in cuptorul cu microunde si se poate spala in masina de spalat vase.

Producator: Churchill

Brandul Churchill a luat nastere in 1795, in Marea Britanie, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori de ceramica si accesorii de bucatarie din lume. Pastreaza vii valorile traditionale, gingasia si pasiunea cu care sunt fabricate produsele. Experienta, progresul tehnologic, influentele moderne, au dus la crearea unei colectii apreciate la nivel mondial pentru calitatea, originalitatea designului si perfectiunea detaliilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.