0720533377

Pachet cadou eleganta si bun gust: carte, ceasca si latiera

123,80 lei

Pachet cadou eleganta si bun gust

Ceasca cu farfuriuta;

Latiera;

Cartea: Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust Stefania Dinu

Stoc epuizat

Descriere

Pachet cadou eleganta si bun gust

Pachet cadou eleganta si bun gust format din ceasca cu farfurie, latiera din ceramica si cartea Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust –  Stefania Dinu.

Nu uita ca poti solicita impachetarea cadoului. Viziteaza pagina noastra de instagram pentru a-ti face o idee despre modul in care noi obisnuim sa impachetam. Suntem pasionate de ceea ce facem. Avem grijsa sa avem tot felul de accosorii si hartii de impachetat astfel incat sa putem personaliza cat mai mult cadoul pe care tu il oferi. De aceea , este bine sa ne dai si cateva detalii despre persoana careia ii vei oferi acest dar. Ne ajuta sa stim ce hartie de impachetat si accesorii sa folosim. Poti face aceste specificatii atunci cand plasezi comanda.

Daca nu esti hotarat/a sau vrei sa te mai uiti,  aici poti gasi mai multe idei.

Ceasca cu farfuriuta, Latiera

Producator: Clayre&Eef

Material: ceramica fina

Cartea: Mese si meniuri regale. Eleganta, fast si bun-gust –  Stefania Dinu

„Am incercat sa aduc in prim-plan modul cum se desfasurau mesele la Curtea Regala a Romaniei in perioada 1866-1947, protocolul impus cu acest prilej, orele la care membrii familiei regale luau masa, ce alimente preferau si ce tipuri de mese aveau loc cu diferite prilejuri. […] Odata cu trecerea timpului, bucataria s-a innoit continuu si constant, posibilitatea de a lansa moda in acest domeniu apartinand, bineinteles, marilor familii regale. In acest context se incadra si familia regala a Romaniei, care urma preceptele bucatariei franceze. La Curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, […] iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger. La Curtea regelui Ferdinand si-a desfasurat activitatea, tot vreme de trei decenii, germanul H. Edner, iar Iosif Strassman a fost bucatarul Curtii regelui Carol al II-lea si al Curtii regelui Mihai.”
– Stefania Dinu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.